۳ اسفند ۱۳۸۶، ۲۰:۱۵

پرونده هسته ای بسته شد-4

ثابت شد که اشتباه بزرگ غرب بردن پرونده ایران به شورای امنیت بود

ثابت شد که اشتباه بزرگ غرب بردن پرونده ایران به شورای امنیت بود

یک فعال سیاسی و روزنامه نگار، گزارش مثبت مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را محصول همکاری خوب و سازنده کشورمان با آن نهاد دانست و ابراز امیدواری کرد موضوع هسته‌ای ایران هر چه سریعتر در فضایی کارشناسی و فارغ از فشارهای سیاسی حل و فصل شود.

حمید قزوینی سخنگوی مجمع نیروهای خط امام (ره) که در خصوص گزارش مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با خبرنگار مهرگفتگو می کرد، اظهار داشت: خوشبختانه همکاری های ایران با آژانس به نتیجه مثبتی منتهی شده است و گزارش البرادعی نشان می دهد که او تلاش می کند با انجام کارشناسی های لازم درباره فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران سوء تفاهم ها را برطرف کرده و بهانه ها را از دست جریانات تندی که تحت فشار آمریکا درون آژانس بین المللی انرژی اتمی  و شورای امنیت سازمان ملل وجود دارند، بگیرند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با موثر و مثبت خواندن نتیجه فعالیت های البرادعی در خصوص اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای کشورمان تصریح کرد: ارزیابی اخباری که در خصوص فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی در سطح دنیا منتشر می شود نشان می دهد روند طی شده تاثیر خوبی در محافل رسانه ای دنیا گذاشته و تصویر مثبتی از حل این موضوع به نمایش درآمده است.

قزوینی در عین حال خاطر نشان کرد: در صورت تداوم اعتماد سازی سوء تفاهم ها برطرف می شود و بین طرفین مفاهمه ایجاد می کند که در این صوت می توان امیدوار بود که پرونده هسته ای ایران سریع تر بسته شود.

سخنگوی مجمع نیروهای خط امام (ره) و سردبیر روزنامه حیات نو در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص احتمال صدور قطعنامه جدید علیه کشورمان با توجه به اقدامات خصمانه آمریکایی ها و برخی کشورهای اروپایی اظهار داشت: از اشتباهات بزرگ غربی ها بردن پرونده ایران به شورای امنیت و تلاش برای حل این مسئله تحت فشارهای سیاسی نظام سلطه بود.

وی افزود: خروج پرونده هسته ای ایران از دایره کارشناسی و فنی و وارد کردن آن به عرصه سیاسی گره ها را محکم تر می کند و درایت حکم می کند این پرونده هر چه سریع تر به آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان مرجع اصلی رسیدگی به مسئله ارجاع داده شود تا مدیریت این نهاد بین المللی بدون فشارهای بیرونی تکلیف پرونده را روشن کند.

" اخباری که در روزهای اخیر منتشر شد نشانگر تلاش های آمریکایی ها در چند کشور اروپایی در راستای تحت فشار قرار دادن البرادعی جهت انتشار گزارش دلخواه و مطلوب آنها بود ولی همکاری های خوب جمهوری اسلامی ایران با آژانس و شفاف سازی و رفع ابهامات سبب شد گزارشی منتشر شود که بهانه را از دست نظام سلطه می گیرد".

سردبیر روزنامه حیات نو با تاکید بر اینکه دلیلی برای صدور قطعنامه جدید علیه کشورمان وجود ندارد و تداوم بررسی پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت گرهی از مشکل باز نمی کند، ابراز امیدواری کرد که پرونده ایران با تصمیم منطقی غربی ها در جایگاه حقوقی و قانونی خود مورد بررسی قرار گیرد و این مسئله در سایه بررسی های آژانس مذکور و همچنین گفتگوهای ایران و 1+5 خاتمه یابد.

کد مطلب 643499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha